כניסה
למנויות
צרו קשר

סלט בטטה של ורד

סלט בטטה של ורד

רכיבים:

5 בטטות בינוניות קלופות וחתוכות לקוביות בינוניות

2 בצלים סגולים קצוצים גס

3 שיני שום כתושות

קורט פלפל שחור

2 כפות בלסמי

כפית שמן זית

 

בקערה נפרדת:

חופן עלי פטרוזיליה קצוצים דק

2 שיני שום כתושות

כף בלסמי

קורט פלפל שחור

מיץ מרבע לימון/ליים

 
אופן ההכנה:

ראשית, לחמם תנור ל 180 מעלות טורבו.

לרפד תבנית אפייה בנייר אפייה.

לערבב יחד .

להעביר לתבנית האפייה.

לאפות כ 30 דקות תוך ערבוב מדי פעם, עד שהבטטות רכות ומעט שחומות. לא לאפות יותר מדי, על מנת שהצורה תישמר.

לצנן.

לערבב היטב את כל החומרים בקערה הנפרדת. להוסיף את הבטטות ולערבב בשנית.

 
כיצד נתייחס?
לכל ⅓ בטטה קטנה נתייחס כמנת פחמימה.
להאמין. לפעול. להגשים.